مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن سفته توسط کارفرما

سال گذشته مدت 6 ماه در یک شرکت پیمانکاری مشغول بکار بودم و سفته به مبلغ 50 میلیون و گواهی امضا به عنوان ضمانت دادن طی این مدت یکسال تاکنون بارها بابت گرفتن سفته ها تماس گرفتم ولی جواب درستی به من ندادن چند روز پیش پیگیری کردم اعلام کردن سفته ها و گواهی امضا گمشده و از من خواستم به شرکت مراجعه کرده تا به من رسید بدهند مبنی بر اینکه سفته ها گم شده حال برای محکم کاری با توجه به گم شدن سفته ها و گواهی امضا چه باید کرد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام رسید گم شدن سفتهرها را دریافت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
وظیفه شرکت است که نسبت به سفته مفقود شده برابر قوانین اعلام مفقودی نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اظهارنامه استرداد لاشه سفته بدهید و بعد دادخواست استرداد