مشاوره حقوقی رایگان - واریزی به حساب دادگاه

سلام وقتتون بخیر،من 3میلیون تومان چک به تاریخ فروردین 96 بدهکار بودم که حکم صادر شد و به اجرای احکام رفت و مرداد 99مبلغ 6 میلیون واریز کردم به حساب دادگاه ،به دلایلی سال 1401 رفتم گذاشتم روی پرونده توی دادگاه،حالا خواهان میگه تا وقتی که گذاشتم روی پرونده باید دیرکرد حساب بشه نه زمان واریزی به دادگاه ،لطفا راهنمایی می فرمایید که تا99 حساب میشه یا1401.ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از زمان واریز به صندوق دادگاه محاسبه خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خسارت تاخیر تا زمان پرداخت یعنی سال 1399 محاسبه خواهد شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت تماس بگیرید