مشاوره حقوقی رایگان - شاکی مغازه دار

سلام وقتتون بخیر
من به مدت یک سال مغازه ای سوپرمارکت اجاره کردم که چهار ماه از زمان من مونده اما طرف قرارداد من درست بغل مغازه من مغازه سوپرمارکت باز کرده وکل دید منو گرفته
آیا من میتونم شکایت کنم ؟
ممنونم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر در حد مزاحمت برای کسب و کار شما می‌باشد بله و از طرفی به اتحادیه مربوطه نیز می‌توانید مراجعه کنید بعضی از مشاغل فاصله مکانی باید داشته باشند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر چنین اختیاری نخواهید داست و برفرض طرح دعوا نتیجه ای عاید نخواهد شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت تماس بگیرید