مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام
تو روند پرونده من اینطوری نوشته:
پرونده بجهت رسیدگی « بدوی» به دادگاه تجدید نظر ارسال شد. در حالی که بطور معمول این جمله رو مینویسن: پرونده به جهت تجدید نظر خواهی به دادگاه تجدید نظر ارسال شد.
در ضمن شماره بایگانی هم یه عدد چهار رقمی هست و اخرش یه منها داره... در کل یه شماره بایگانی عجیب غریب.
همچنین روی این پرونده از دادگاه بدوی به داد... س... ا... قضا... هم شکایت کردم.
میخوام ببینم معنی رسیدگی بدوی در دادگاه تجدید نظر یعنی چی؟؟؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری موضوع را از شعبه پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت تماس بگیرید