مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استعفا یکطرفه از شرکت

با سلام و خسته نباشید
بنده حدود چند سال پیش به اصرار یکی از اعضای فامیل مجاب به عضویت برای ثبت یک شرکت بازرگانی شدم که بنده به عناوین نایب رییس هییت مدیره و مدیرعامل منصوب شدم که این شرکت فقط شامل دو عضو بوده و نفر دوم رییس هییت مدیره هستند شرکت به ثبت رسیده ولی برای رسمی شدن در روزنامه کثیر الانتشار وارد نشده
طی چند سالی که گذشت بنده هیچ اطلاعی از فعالیت های شرکت نداشتم و طی رخداد هایی با همان شخص که رییس هیییت مدیره و از قضا فامیل بنده هستند به مشکل خانوادگی برخوردیم و میخام از این سمت کناره گیری کنم ولی ایشان به هیچ عنوان حاضر به انجام این کار نمیشوند و بنده با وجوده اینکه حق امضا ندارم ولی از عواقبی ک ممکنه پیش بیاد با توجه به سمت مدیرعاملی نگرانم که خدایی نکرده سو استفاده بشه توسط شخص مذکور الان باید چیکار کنم تا از این مسولیت بتونم کناره گیری کنم و مسولیتی بابت عواقب ان نداشته باشم با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نوع شرکت را مشخص ننمودید در هر صورت پس از اعلام نوع شرکت باید به دنبال انحلال آن باشید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نوع شرکت و اساسنامه جهت پاسخ باید برررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید و مشکل را مطرح کنید و به طرف هم اظهارنامه رسمی مبنی بر عدم مسئولیت و درخواست حذف از هییت مدیره شرگت