مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تعلق می گیرد؟

سلام
نگهبان مدرسه ای وقتی دانش آموزی فرار میکنه به دنبال اون میدود و دست دانش آموز رو می‌گیرد و چند قدم حرکت می‌کنند که به طور ناگهانی بدن نگهبان مدرسه شل میشه و به زمین میافته و گویا به دلیل ایست قلبی فوت می‌کند، که در حین افتادن سرش به جدول میخوره .
و باز علت فوت نامعلوم هست و جواب پزشک قانونی هنور نیومده
حالا خانواده متوفی با توجه به اینکه نگهبان به دلیل ترس و استرسی که اون لحظه به دلیل مسئولیتی که گردنش بوده دچار ترس و استرس شده و هیچ بیماری قبلی و زمینه ای نداشته، می‌توانند بابت بیمه حادثه اقدام کنند ؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان پیگیری از طریق بیمه وجود دارد.