مشاوره حقوقی رایگان - نحوه طی مراحل شکایت خود از کلاهبردار

بنده پخش تجهیرات پزشکی دارم و از شخصی با فاکتور ماسک خریده ام، ایشان از بنده مبلغ 13 میلیون 900 هزار تومن دریافت نموده و بعد از مدتی گفتند که نمیتواند دقیقا اون جنس رو تهیه کنند و قرار به برگشت مبلغ دریافتی به عنوان بیعانه شد. و این شخص در طول یک ماه خرد خرد این مبلغ رو پرداخت نموده و مبلغ 6 میلیون باقی مانده و امروز فردا میکند و کلا دیگر زیرش میزند
من هم فاکتور دارم هم فیش های واریزی خودم به ایشون و ایشون به من جهت واریزی پول و فایل های صوتی و متنی از مکالمه های دو نفره جهت برگشت دادن مبلغ پول
میخواهم بدانم دقیقا چکار باید بکنم
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مطالبه طلب شکایت کنید .