مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

سلام خوبین
اینجانب عالی مقام یه موتور لیفان 150مدل 1401 از دوستم خریداری کردم گفت هرموقع میخوای برو موتور فروشی که خریدش سند بزن منم چون به دوستم اعتماد داشتم حرفشو قبول کردم وبخاطر مشغله کاری یه هفته بعد رفتم دنبال کار سند حالا موتور فروش داره میپیچونه و میگه سند تا خرداد سال 1403 نمیاد که سندشو واست بزنم چیکار کنم؟ مگه میشه سند نیومده باشه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال سند به طرفیت فروشنده و صاحب سند ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انتقال سند به طرفیت فروشنده و تمامی ایادی قبلی تا صاحب سند بدهید