مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام من سهم الارث همسرم را بابت مهریه توقیف کردم و چون وذینفع هستم از خانواده ایشان درخواست انحصار وارثت میکنم ولی به من نمی دهند و چون ملک در شهرستان میباشد برایم مشکل هست بروم آنجا و پروسه طولانی گرفتن انحصار وارثت را داشته باشم بنده تهران هستم به کدلم مداجع قانونی مراجعه کنم تا از طریق آنها بتوانم یک نسخه از انحصار وراثت را داشته باشم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف شهر محل آخرین اقامتگاه متوفی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادگاه محل اقامت متوفی باید رجوع کنید