مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر متوفی

سلام
پدر من 18 سال پیش فوت کردند من تا 12 سال پیش حقوق بازنشستگی پدرم از،وزارت دارائی را دریافت میکردم ولی چون مهاجرت کردم به خارج از کشور و دیگه به امور بازنشستگی نرفتم که ثابت کنک هنوز مجرد هستم حقوق را قطع کردند. چطور می‌توانم دوباره حقوق را وصل کنم و حقوق معوقه را دریافت کنم. درضمن تو ایران هم به یکی از بستگان وکالت داده‌ام در ضمینه امور اداری .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیلت مدارک شما را ببرد ثابت کند که شاغل نیستی و شوهر هم نداری و در آمدی هم نداری و در خارج از کشور از کمک های دولت میزبان استفاده میکنید