مشاوره حقوقی رایگان - عفو

سلام خسته نباشید بنده م.چ مادر زندانی ر.ف شماره ... تولد 1383/11/12 بندرعباس حدود 9ماه در زندانم باقرار 5میلیارد ب جرم مشارکت در سرقت مسلحانه ودر جرم قربانی سابقه اش تهدید خانواده ‌مجبور شد دنبال ر. متهم اول و ع.متهم سوم الف. خود با اسلحه ب راننده دو خودرو پژو پارس تهدید کرده و خودرو برده ر. فقط دنبالشان بود ودر این جرم از انگشت تا کتفش شکسته در گچ بود من با چه بدبختی از دست ر. پسرم رو نجات دادم و ع. در این جرم سابقه دار بود 15 بحساب مادرش زد بعد از فروختن ماشین ها بعدم با 700میلیون وثیقه آزاد شد ولی پسرم ر. که ار دست را. که ماشین رو برود به مالخره اطراف سیستان و بلوچستان فرخته بود فرار کرده من پول کرایه برگشت دادم نا رودان از آنجا خودم ر. برگرداندم و ر.با مامورین همکاری کرد ومابورین دو خودرو را پس گرفتند وب شاکی دادن و یک شاکی رضایت داد ویکی دیگه نمیده رضایت به قاضی بخاطر سابقه دار هست 5 میلیارد سند گفته ما فقر نداری خونه ای اتاق سقف نداره در اتاق پتو زدم وثیقه 5 میلیارد
ندارم خودم سرطانی دیابتی دخترم کر لال و یکی خواهرم ناراحتی قلبی داره پسرم خیلی پشیمون اینبار من ببخشد هرکه ظلم کردم جبران میکنم هرچی سرم بیات حقم خیلی پشیمان اشتباه کردم سن بچه گی بوده سابقه دار شدم الآن 9 زندان بندرعباس چند بار بیمارستان بستری بودم دست شکسته دعوا کردن دوم پا شکست چاقو توی قفسه سینه زدن اونجا امنیت جانی ندار تا الان 3بار انفرادی بود حتی الان انفرادی 3 اول ممنون ملاقات بود و هفته دو بار ممنوع ملاقات است خواهش میکنم این درخواست پسرم را ب مسولین برسونید فقط پیش حقوقی مستمری 3 عدد دارم دخترم کر لال باید برایرکست حلزونی بزن خودم درد سرطان عمل دارم دخترم یکی بغلت سقف خونه بافت فرسوده بود ریخت مدرسه ول کرده کلاس 10 بود رشته ادبیات شاگرد اول و پسرم میگه میشم . دوسال پیش نماز روزه میگیرم اذان میدم مسجد محله شاگرد اول مدرسه کمکش کنید التماستون میکنم عفو شامل نمیشه خیر ببینی دستم دامنتون پسرم کمک کنید با تشکر م.چ

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام صرف تعریف از شرایط زندگی نمیتوان کمکی کرد پروندت نیاز به بررسی دارذ