مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر متوفی

سلام
پدر من 18 سال پیش فوت کردند من تا 12 سال پیش حقوق بازنشستگی پدرم از،وزارت دارائی را دریافت میکردم ولی چون مهاجرت کردم به خارج از کشور و دیگه به امور بازنشستگی نرفتم که ثابت کنک هنوز مجرد هستم حقوق را قطع کردند. چطور می‌توانم دوباره حقوق را وصل کنم و حقوق معوقه را دریافت کنم. درضمن تو ایران هم به یکی از بستگان وکالت داده‌ام در ضمینه امور اداری .

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم وکیل شما باید تجرد شما را اثبات نماید و لایحه تخصصی تنظیم و دفاع کند