مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام
خانم من با وجود حاملگی خانه را ترک کرد بدون عذر موجه بنده تقاضای تمکین دادم و ایشون محکوم به بازگشت شدند ولی نیومد بچه که به دنیا آمد به من داد من درخواست ازدواج مجدد دادم و دادگاه به من اجازه داد
با وجود نوزادی که داشتم ازدواج مجدد کردم ولی رای ازدواج مجدد قطعی نشده بود منظورم اینه که 20 روز مهلت اعتراض داشت و من روز 15 ازدواج کردم به خاطر نوزادم نمی تونستم چند روز دیگه صبر کنم
الان بعد یک سال خانم اول تقاضای طلاق کرده به خاطر ازدواج مجدد آیا ایشون میتونه طلاقشو از دادگاه بگیره
ممنون