مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک وسیله نقلیه

با سلام
دو سال پیش برای فروش موتور به نمایشگاهی در گمرک مراجعه کردم و پس از توافق قرار بر این شد که هر زمان موتور فروخته شد خبر دهند تا برای سند زدن بریم محضر. پول رو هم کامل دریافت کردم. اما متاسفانه بعد از فروش توسط نمایشگاه با من تماس گرفته نشد. دوساله دارم برای اینکه فک پلاک بشه پیگیری میکنم اما اثری نداره. الان چه باید بکنم؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

نادر قنبری

جناب آقای نادر قنبری :

سلام
شما می توانید با تقدیم دادخواست از شورای حل اختلاف در خواست فک پلاک کنید. خریدار یا صاحب مغازه را خوانده قرار دهید