مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور

با سلام
اینجانب در تاریخ 15/2/98 موتور سیکلت خود را به مدت چند ساعت به شخصی قرض دادم، که بعدا متوجه شدم توسط پلیس راهنمایی و رانندگی به پارکینگ انتقال یافته، الان همه مدارک را هم گم کرده ام ( برای درخواست مدارک به روزنامه هم مراجعه کرده ام ) الان برای اینکه بخواهم موتور را از پارکینگ ترخیص کنم حتما باید شخص مذکور حضور داشته باشد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

برای ترخیص حضور مالک با داشتن مدارک مالکیت و سایر مدارکی که ترخیص موتور اعلام می کند کافی است و نیازی به حضور راکب نیست