مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی در دادگاه تجدیدنظر

سلام. اعسار مهریه پذیرفته شده اما میخوام اعتراض بزنم کمتر شه. 14 سکس و هزینه دادرسی تو تجدیدنظر حدودا گویا 3 میلیون میشه. اگه اعتراض بزنم و اگه قاضی تو جلسه اعسار از هزینه دادرسی، اعسار رو رد بکنه و من نتونم هزینه رو پرداخت کنم، خسارت یا هزینه ای ازم دریافت میشه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در دادگاه تجدیدنظر رای بدوی تایید میشود قاعدتا شما بعد مدتی میتوانید تعدیل تقسیط را درخواست کنید.