مشاوره حقوقی رایگان - چک

از کسی چکی دارم بدون تاریخ طرف میگه هرکاری میتونی بمون از طرفی هم هیچی بنام خودش نداره من چکار میتونم کنم آیا میتونم حکم جلب شو بگیرم کاری میشود ممنونم

پاسخ ها :

مجید پورشکر

جناب آقای مجید پورشکر :

سلام، میشه جلب گرفت. در صورت تمایل تشریف بیاورید دفتر تا توضیحات لازم داده شود. 09141180574

مریم نصیری

مریم نصیری :

باسلام شمادادخواست مطالبه وجه چك درشعب حقوقي مطرح وبعدازصدورراي وقطعيت دادنامه باصدوراجراييه وتشكيل پرونده اجراييه درراستاي اعمال ماده ٣قانون نحوه محكوميت هاي مالي جلب گرفته