مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام ببخشید از محضر حضورتون در مورد سوال اینجانب متوجه نشدم پاسختون را. پسری نزدیک به هشت ساله دارم. بیش از دو سال که از همسر سابقم جدا شدم و حضانت پسرم با من است. در شورای حل اختلاف توافق کردیم که همسر سابقم حق دیدن فرزند را ندارد ولی بعد از یک سال درخواست دیدار داد. در این خصوص قاضی حکم به هفته ای 24 ساعت ملاقات داده. در این ایام کرونا میخوام تا از بین رفتن کرونا نزارم ایشان فرزندم را ببرد. خانم ساکن ورامین میباشن و بنده ساکن تهران. در ضمن قاضی محترم محل تحویل را در حکم صادره ذکر نکردن و ایشان میگوین حتما باید خودت بیاریش و ببریش چکار باید بکنم از راهنماییتان بسیار متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .ملاقات فرزند حق قانونی ایشان ویک تکلیف برای شماست.وامتناع شما ازسپردن طفل به مادر,جرم است. ولی درخصوص مکان تحویل طفل,باتوجه به عدم تعیین مکان,وفق مفهوم ماده40قانون حمایت خانواده,خانم برای استردادطفل باید به مکان زندگی طفل مراجعه نماید.ودرخصوص تعیین مکان استردادطفل,می توانید ازدادگاه درخواست تعیین مکان رانمایید.