مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتونه ازم شکایت کنه؟

فردی به اسم ع تو اینستا به من پیام میده که برم براش والیبال بازی کنم و در عوض پول میده بهم در گذر زمان رفاقت درسا میشه بین ما و اون چون وضع مالی خوبی داشت به من کمک میکردم
منم بعده چند وقت بهش گفتم گوشیمو دزدین اونم به خواست خودش بدون اینکه من بگم برام گوشی خرید
وضع مالیم خراب بود و من یه روز خواهرم مریض بود و دکتر بود که سرم زد عکسشو استوری کردم خلاصه فهمید مریضه منم یکم موضوع گنده کردم بهم کمک میکرد در حد 1 تومن اونم به خواست خودش بون انیکه من اجباری کنم یا چیزی به عنوان دوست میداد
بعد چند وقت خودش یه دستگاه بازی ps4 به من داد و گفت بیا من بازی نمیکنم این ماله خودت بعد یه هفته من اونو فروختم به زخم های زندیگم زدم و اون بعدش گفت بده ps4 که من موندم واقعا که گفته مال خودت باشه الان میگه بده منم گفتم خونمونو دزد زده و اون رفت یکی دیگه واسه خودش گرفت تا موقعی که والیبال بازی میکردم واسش همه چی اوکی بود هیچ مشکلی نبود بعد گذشت یک سالو نیم الان اومده و منو تهدید میکنه که تو دروغ گفتی دلم سوخته دادم شکایت میکنم وکیل گرفتم ساعتی 700 تومن شکایت میکنم و تهدید میکنه اگر دروغ گفته باشی پرونده به جریان نیوفته منم سر رشته ای ندارم هیچی نگفتم هرچی خواستم قانع کنم که اگر فکر میکنه باید بهش پول بدم بگه بدم میگه من ازت پول نمیگیرم میخوام فقط شکایت کنم و اینکه با یه ازمایش از خواهرت مشخص میشه که مریضی داره یا نه من واقعا نه زوری کردم نه تهدیدی نه هیچی خودش خواسته داده
به عنوان رفیق الان که دعوا شده بعد یک سال اینجوری میکنه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

شکایت که نمیتونه بکنه چون اینها نوعی هبه یا بخشش بوده. البته شمام دیگه جایی بزرگنمایی که کردی را نگو ممکنه حمل بر کلاهبرداری بشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer