مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

باسلام من ضامن شخصی شده که پیمانکار بازیافتهای شهرستانها را از شهرداریها میگیرد واکنون در دادگاه ضامن ازشان شده ام واز جا ومکان او خبر ندارم هم خودرو دارد میخواهم کارت ملی ایشان را مسدود نمایم چگونه اقدام کنم سپاس گذار از جوابتان

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام از طریق اجرای احکام اقدام کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام ووقت بخیر.امکان مسدودکردن شماره ملی وجودندارد.اگرپرونده حقوقی است وخودروهم بنام آن پیمانکاراست از اجرای احکام درخواست کنیدخودرومذکورتوقیف وبه مزایده رود.واگروجه یاسندی ازشماتوقیف شده است بایدعلیه آن پیمانکاردادخواست مطالبه ی مبلغ توقیف شده رامطرح کنید.موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان کد ملی را مسدود نمود شما می‌بایست از ایشان شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری نمائید.