مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی متصل به آزادی

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم که بنده به 6ماه حبس تعزیری قطعی محکوم شدم.وخودم رو معرفی کردم که حدود 98 روز از حبس آن را سپری کردم.و الآن 8 روز که با درخواست مرخصی متصل به آزادی اومدم بیرون..یعنی نامه آزادی اومد یه نامه هم پیوست شده بود برای مرخصی متصل به آزادی.نه ردمال .نه جریمه دارم.الآن می‌خوام بدونم که آیا دوباره باید برگردم زندان یا نه.آخرش باید چیکار کنم.ممنون تشکر.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به مرجع صدور رای حبس یا اداره زندان شخصاً حاضر و تکلیفتان را کاملاً مشخص نمایید که مبادا غیبت بخورید