مشاوره حقوقی رایگان - مسدوری کارت ملی

با سلام ؛ من و چند نفر از خریداران پیش فردش آپارتمان در سال 91 اقدام به خرید کردیم ؛از آنجا که فروشنده در طول چند سال اقدامی در انجام فرآیند صدور سند نکردند از طریق دادگستری شکایت بعمل آمد و پس از صدور حکم جهت انجام فرآیندقانونی توسط خریداران و نهایتا پس از هزینه های فراوانی اینک که پایان کار صادر و درآستانه صدور سند پس از حدودا 11 سال قرار گرفته ایم کد ملی فروشنده مسدود شده و انجام صدور سند توسط؟دادگاه شهرمان امکان پذیر نیست ؛ از آنجا که مرجع صدور حکم انسداد کد ملی در پاکدشت تهران می باشد و پیگیری‌های قضایی ما در استان دیگری بوقوع پیوسته چه اقدامی لازم است ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ممنوع الخدماتی فروشنده قبل از قرارداد 11 ساله پیش شما باشد معامله شما نیز قابل ابطال از سوی طلبکاران سابق است بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است