مشاوره حقوقی رایگان - طرح اجرای حکم نسبت به اتهام کیفری

سلام طرح اجرای حکم نسبت به اتهام نگهداری مواد روانگردان در شعبه اجرا احکام دادسرا ارجاع گردیده و در سامانه عدل ایران در قسمت آخرین وضعیت پرونده نوشته نسبت به اتهام محکوم علیه مختومه شدن پرونده به علت اجرای حکم. یعنی چه؟ جهت رفع توقیف وثیقه به کدام مرجع مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از اجرای احکام شعبه مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای آزادسازی وثیقه از طریق شعبه اجرای احکام کیفری مربوطه اقدام نمائید.

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

به شعبه بازپرسی که پرونده هست