مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نوشتاری نام در پاسپورت

سلام، دخترم اسمش هانا هست و برای درخواست اولین پاسپورتش رو دادیم انگلیسی اسمش Hannah زدم، ولی مامور پلیس 10 گفت اگه h اخرش رو بذارین به علت مغایرت با اسم فارسی اداره گذرنامه برمیگردونه مدارک رو و h رو نذاشت و همسرم قبول کرده. برای مهاجرتمون من خیلی دنبال یک اسمی گشتم که تو خارج از ایران هم باشد و به همین اسم، هانا صداش کنند. اسپل درسته اسمش Hannah هست وگرنه حنا صداش میکنند. به نظرتون اداره گذرنامه قبول نمیکند با h. و اگه قبول میکند من کجا میتونم برم عوض کنم املای اسمش رو تو پاسپورتش؟ با فرم لاتاریش هم این طوری مغایرت دارد.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از همان دفتر پلیس بعلاوه 10 می‌توانید اصلاح کنید و یا اینکه به اداره گذرنامه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر پلیس 10 یا اداره گذرنامه اقدام شود.