مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین با وکالت بلاعزل

سلام اگر ماشین را به صورت وکالت بلاعزل و اقرارنامه خریداری کرده باشیم ولی قدیمی باشد یعنی برای سال 84 و سند ماشین به نام فروشنده باشد برای تعویض پلاک و سند نیازی به ان شخص هست یا با همان وکالت نامه و اقرارنامه میتوان ماشین را به نام زد البته وکالت نامه به روز رسانی شده است. ایا نیاز هست دوباره از فروشنده وکالت بگیریم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دروکالت تنظیم شده. اختیار نقل وانتقال خودرو ومراجعه به دفاتر اسناد رسمی وهمچنین تعویض پلاک قید گردیده باشد مشکلی جهت انتقال نخواهید داشت