مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
بنده سه ماه است که تصادف کردم ودر کلانتری هم شکایت کردم وبرگه پزشک قانونی هم دریافت کردم اما پرونده درشورای حل اختلاف است وقرار است بعددریافت نظریه نهایی پزشک قانونی پرونده را مستقیما به بیمه بفرستند پرسش من این است چه کسی میزان دیه را تعیین می کند ؟واینکه ایا باوجود گذشت سه ماه من می توانم در دادسرا شکایت کنم یا پرونده را به دادسرا انتقال دهم؟
واینکه من با وجود اینکه جدا شکایت کردم در کلانتری اما برگه پزشک قانونی من وسرنشینان دیگر همگی در یک پرونده هست

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقدار دیه را پس از نظر پزشکی قانونی و را ی دادگاه اجرای احکام تعیین میکند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پزشکان قانونی تعیین می‌کنند ولی می‌توانی در دادسرا نیز شکایت و پرونده را به آنجا انتقال دهید
چون متهم یک نفر است همگی شما شاکی و می‌تواند در یک پرونده رسیدگی گردد