مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از وراث شوهرم که فوت شده

سلام شوهر بنده در سال 1400 فوت کرده و بنده در حال حاضر قیوم سه فرزند پسر 19 ساله 17 ساله و 13 ساله هستم شوهر من یه دختر 35 ساله از زن اولش که طلاق داده داره که الان درخواست تقسیم ترکه کرده می‌خواستم ببینم که با این شرایط من می‌تونم درخواست مهریه خودم رو اعلام کنم با توجه به اینکه قیومیت سه فرزند رو هم بر عهده دارم یا خیر باید قیومیت رو به کس دیگه‌ای واگذار کنم و بعد در دادگاه که در بیست و پنجم بهمن 1402 تشکیل میشه درخواست پرداخت مهریه داشته باشم

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام می توانید درخواست مهریه خود را مطرح نماید و ربطی به قیمومت شما ندارد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دو فرزند شما نیاز به قیم ندارند میتوانید برای مهریه اقدام کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید تقاضای مهریه نمایید ارتباطی به فرزندان شما ندارد