مشاوره حقوقی رایگان - تبرا از پدر و مادر خود

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما ها وکیل های عزیز
بنده 19 سالش هست و از کودکی منتظر بود تا به این سن برسد تا از پدر و مادر خود تبری کند و اسم آنها را از شناسنامه ی خود پاک کند الآن من به این سن که رسیدم کسی را ندارم که به من مراحل تبری را شرح کند
و کجا شروع کنم و چه چیزی را انجام بدهم را توضیح دهد
من خودم گفتم این مسله را در اشتراک شما قرار بدهم
در ضمن دلیل تبری من این است که از آنها بسیار و پیش از حد معمول متنفرم...و دیگر تحمل زندگی کردن را با آنها را ندارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

چیزی به نام تبری از پدر و مادر نداریم اگر مدارکی دارید که پدر و مادر واقعی شما نیستند این موضوع دیگری است