مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشين

باسلام و عرض خسته نباشيد بنده تصادف با ماشين با موتور سيكلت برخورد داشتم
شرح حادثه: ماشين بنده و يك ماشين ديگر به موازات هم حركت مى كرديم كه يك موتور قصد رد شدن از وسط مارا داشت (موتور سمت راست ماشين بنده برد) سرعت موتور بسيار بالا بود بين دو ماشين گيركرد و بعد از يه مسافت كوتاه بنده خودرو رو به مقدار كم به سمت راست بردم (به قصد پيچيدن در كوچه) كه موتور به اينه و بدنه خودرو برخورد كرد و به پياده رو منحرف شد
راننده موتور فاقد گواهينامه بود پليس براساس دوربين مغازه تشخيص داد بنده به علت انحراف به راست مقصر هستم باتوجه به اينكه موتور قبل از گردش به راست من به بدنه ماشين برخورد داشته و از راست سبقت غيرمجاز گرفته و سرعت غير مجاز داشته ، مى تونم با استناد به ماده 132 راهنمايى رانندگى يا يه ماده ديگه موتور رو مقصر كنم؟ لطفاً راهنمايى كنيد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.