مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول

سلام وقت بخیر من به یک هکر در تلگرام پیام دادم و خاستم که یک اکانت برام هک کنه یه مبلغی رو درخواست کردن که بریزم عکس فیش هم بدم من هم گفتم اگر عکس فیش بدم عکس رو کات میکنم ک اطلاعاتم نباشه
حالا اگر مبلغ رو واریزکنم بااین شرایط
احتمالش هست از طریق کارت ب کارتی ک میخام انجام بدم حسابمو خالی کنن؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شماره پیگیری برای اثبات انتقال کافی است اما دقت داشته باشید که شما با هک کردن اطلاعات شخصی دیگران مرتکب جرم می شوید و از طرفی اگر هکر هم برای شما کار انجام ندهد عملاً دست شما به جایی بند نیست یعنی پول را داده اید و خدماتی دریافت نکرده اید و امکان شکایت هم ندارید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام اساس کار شما یعنی هک کردن پیج غیر قانونی می باشد‌.