مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

باسلام و عرض ادب،
به علت طرح شکایت بر علیه پسرم با موضوع ضرب و جرح عمدی (در سامانه ثنا) خودرو بنده در شهر محل اقامت فعلی بنده (خواف) در پارکینگ راهور متوقف شده است. اصل ماجرا مربوط به تابستان سال قبل است که پسرم با فردی بنام ر.ش به خاطر خیابان ورود ممنوع ، ابتدا لفظی و سپس درگیری فیزیکی داشته و پس از تماس پسرم با 110 ، مامور در محل حاضر شده و صورتجلسه بر علیه ر.ش تنظیم گردید.سپس دستور قاضی کشیک به کلانتری جهت تشکیل پرونده و استعلام خودرو ایشان (ر.ش) و ارجاع به محاکم صادر گردید. پس از طی مراحل پزشکی قانونی و دریافت تصاویر دوربینها ، پسرم از ارائه و ارجاع پرونده به دادگاه صرف نظر کرد. حال با گذشت قریب به یک سال سومین پیامک وقت رسیدگی بنام پسرم در شعبه 1172 کیفری دو مجتمع قدس برای بنده ارسال شده است. از طرفی بدلیل بیماری همسرم قادر به مسافرت نبوده و تقاضای وکالت نیابتا دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر نمی توانید از شهر خود خارج شوید باید به یکی از وکلای شهر خود وکالت دهید تا با حضور در دادگاه تهران پیگیری های لازم را انجام دهند.