مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه دادگاه

سلام و عرض ادب،خواهرم دادخواست تقسیم ترکه داده بود به دادگاه مراجعه کردیم و متوجه شدیم برادر بزرگمان که برای سرپرستی مادرمان در ملک پدری زندگی می کند مبایعه نامه جعلی مبنی بر خرید همه ملک را ارائه داده و خواهرم با نظر کارشناسی جعل امضای خود را ثابت کرده است . در آن دادگاه با توجه به شرایط جسمی برادربزرگمان(یکماه بعد براثر بیماری صعب العلاج فوت شد) به قاضی گفتیم ما شکایت کیفری از برادرمان نداریم و ملک درحال حاضر در اختیار برادرمان و مادرمان است. اما قاضی در صورتمجلس نوشته ما ملک را به برادرمان واگذار کردیم درحالیکه ما فقط بهرهبرداری از ملک تا زمان حیات مادرمان را به برادرمان واگذار کردیم نه مالکیت را (عمری سکنی) . قاضی نیز بدون اینکه اجازه بدهد ما صورتمجلس را بخوانیم گفت شکایتی ندارید بیایید امضا کنید .با اعتماد به قاضی امضا کردیم بخیال آنکه برادرمان را از مجازات جرم کیفری نجات دادیم .حال بعداز فوت او وراثش با استناد به این صورتجلسه که در رای سهم الارث خواهرمان (گزارش اصلاحی ) نیامده.سهم الارث ما را تضییع کرده اند آیا میشود درخواست ابطال این صورتجلسه راخواست؟با قاضی صحبت کردیم خودش هم متعجب چرا کلمه حقوق بهرهبرداری از سهم الارث را ننوشته اما زیربار نمیرود بعد از 8 سال شهادت بدهد این صورتجلسه را ابطال کنیم چون میداند جعل معنوی کرده و الان هم نمی توانیم شکایت انتظامی از او بکنیم لطفا راهنمایی کنید چه کنیم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله با جمیع یک سری شرایط تخصصی می‌توان ابطال گزارش اصلاحی به استناد ادله محکم مطرح نمود لذا نیاز به مشورت با وکیل متخصص دارید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز به احتمال زیاد گزارش اصلاحی ابطال نمی شود، در واقع کلمات در مسایل حقوی بار معنایی خاص خود را دارند و ممکن است برداشت شما از صحبت های قاضی پرونده استباه بوده باشد.