مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات و تماس تصویری فرزند

سلام، من و همسرم (زوجه) توافقی قراره از هم جدا بشیم و من وکالت طلاق و حضانت کامل فرزند رو به همسرم دادم، چون دخترم 6سال و 9 ماه هست، ولی درباره ملاقات حرفی به میان نیامده به چه صورت توافق شود.ایا من هر موقع از هفته بدلیل مشغله کاری میتوانم دخترم را ببینم ؟ درباره تماس تصویری آیا قانونی هست که هفته ای باشد، چون همسرم دخترم را وادار کرده فقط آخر هفته تماس باشه؟؟؟چیکارکنم؟؟؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در روز جلسه ی دادگاه باید راجع به چگونگی ملاقات طفل توافق شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که برای ملاقات تکلیف مشخص ننموده باشد در این توافق می‌بایست جداگانه دادخواست ملاقات فرزند مطرح نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید شرایط ملاقات فرزند را هنگام دادرسی برای طلاق مطرح کنید تا در رای دادگاه نوشته شود