مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی غیابی صادر شده

باسلام،3نفر ضامن وام 25م بودیم، اقساط معوق شده ماه به ماه نزدیک 2سال از ضامن کارمند کم شده 22میلیون و همچنان کسر میشه، ولی چک50میلیون ضمانت من دادم که اجرا گذاشتن و احضاریه دستم نرسید تا متوجه شدم حکم جلبم قطعی و غیابی صادر شده، باتوجه که داره از ضامن کارمند ماهانه کسر میشه مانده وام18میلیون بوده چک 50ملیونیم اجرت گذاشتن تکلیف چیه ادم نزول گرفته بودم اینقدر نمیدادم بانکداری ... اینه واقعا؟

پاسخ ها :

نادر قنبری

جناب آقای نادر قنبری :

باید قراردادتون با بانک را ملاحظه کرد چون ممکنه چک شما تضمین انجام تعهدات بوده که در اینصورت قابل جمع با اصل بدهی می باشد