مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین روستایی

سلام ما دو قطعه زمین داریم در روستا استان مازندران با سند منگوله دار که قطعه جلویی 12 متر بر دارد و داخلش خانه است کوچه 3 متری است همسایه کناری راه عبور بگیرد کوچه 6 متر میشود اما قطعه پشتی 445 متر است که بر آن 18 است که چون بر ملک جلویی کمتر از پشت بیرون زده خودش داخل کوچه نیامده بد تقسیم شده اون کوچه پشتی 3 متر است که این زمین بزرگ بود این کوچه 3متری از این زمین گذاشته شده است و این کوچه بین ما و همسایه رویی شریک است و ته کوچه بن بست است آیا ملک ما که بیرون زده آیا از دو طرف باید عقب نشینی کنند یا فقط ملک ما. یا نه اصلا عقب نشینی ندارد اگر دارد لطفا بگویید چون کوچه بین دو نفر شریک هست دو طرف باید عقب نشینی کند یا فقط ما اگر ندارد لطفا بگویید طول کوچه جاویی 20 متر طول کوچه پشتی از بغل کوتاه 15 متر است تشکر اصلا آیا عقب نشینی دارد یا خیر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این سوالات فنی بوده و باید شهرداری یا دهیاری منطقه بر اساس نقشه های مصوب اظهار نظر نماید