مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

باسلام و تشکر بابت ایجاد سایت مفید و یاری دهنده
شرکتی داشتیم که برای ایجاد کارخانه وام گرفته بودیم. شرکت حکم ورشکستگی معمولی گرفت و کارخانه به مزایده گذاشته شده است. دایره تصفیه برای بانک بابت مطالبه ی خود تا تاریخ توقف مبلغ مشخص کرده. من و دیگر اعضای هیئت ضامن هم بودیم. آیا بانک در صورت دریافت مطالبه ی تعیین شده توسط دایره تصفیه میتواند سود و جریمه را تا تاریخ امروز محاسبه و از ضامنین دریافت کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابررای وحدت رویه155خسارت تاخیرتادیه وجریمه دیرکرد راباید تازمان توقف ,محاسبه وازضامنین بگیرد ولی رویه بعضی ازشهرستانها تا زمان پرداخت تماما محاسبه وازضامن دریافت می کنند.