مشاوره حقوقی رایگان - قرض پول

با سلام .میخواهم یه مبلغی رو به کسی قرض دهم و به یک متن کوتاه و قابل استناد در مراجع قضایی جهت مطالبه وجه قرض داده شده در صورت عدم پرداخت قرض گیرنده نیاز دارم .
با تشکر

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

رسید مبلغ خود را دریافت کرده و در آن درج شود بابت قرض از شما دربافت کرده و شمل به ایسان بدهی نداشته اید. زمان و نحوه پرداخت نیز مشخص شود. به تاریخ پرداخت چک یا سفته دریافت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ازطریق سایت درخواست نگارش دهید

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

درود، حتما نوشته ای همراه با امضا شاهد از طرف مقابل بگیرید با این مضمون که بابت قرض بوده نه چیز دیگری و تا تاریخ فلان باید به شما بازگردانده شود