مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت تضامنی

سلام و تشکر فراوان
بنده و شخص دیگری به عنوان امضا کننده های قراردادی که شرکت ما با شرکت دیگری منعقد کرده بود محکومیت تضامنی گرفته ایم برای رد مال . یعنی شرکت و بنده و شخص دیگری متضامنا .
شرکت ورشکسته شده و حکم ورشکستگی معمولی گرفته. دایره ی تصفیه مبلغ مطالبه ی شرکت طلبکار را معین کرده.
آیا در صورتی که شرکت طلبکار مبلغ تعیین شده توسط دایره ی تصفیه را دریافت نماید میتواند علاوه بر آن ادعای خسارت یا قیمت روز اموال مورد دعوا را تا تاریخ روز از بنده مطالبه کند و من را جلب کند یا اموالم را توقیف کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله درصورت بودن عین,اصل عین باید به ایشان تحویل گردد.واگرعین نباشد مثل آن والا قیمت آن برمبنای نظرکارشناسی به قیمت روزمحاسبه می شود.وازضامنین مطالبه می کند.