مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی و سیم کارت مفقودی

سلام ، یکی از بستگانم در سال 93 در یکی از کارگاه کار می کرده و مشکوک به ربودن کارت ملی
و سیم کارت خود توسط شخصی می شود، وی مجبور میشه سیم کارت خود را بسوزاند و چون کارت ملی قدیمی بوده اقدام به کارت هوشمند جدید می نماید. حالا آن شخص چون شماره اش
را میدانسته با کارت ملی که دستش بوده یه سیم کارت جدید با همان نام و شماره می گیره و اقدام به کلاهبرداری رایانه ای میکنه ، حال چون با شماره این این جرم اتفاق افتاده ، مجرم شناخته شده است، چه راهکاری برای دفاع وجود دارد؟ تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز دفاع از دعاوی کار تخصصی و دقیقی است و نیاز به اطلاعات فراوان از پرونده و داشتن دانش و آگاهی از مواد قانونی دارد....... چطور می توانیم در این چند خط این دانش را به شما منتقل نماییم؟؟؟؟