مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت

با سلام و خسته نباشید من در مصاحبه نیرو انتظامی خودم صادقانه گفتم یه دختر بهم پیام میداد فقط در حد یه پیام یا تماس بود منم نیت خیر داشتم جواب میدادم ولی الان چند ماهه دیگه جواب ندادم
بخاطر یه پیامک که خودم تو مصاحبه گفتم منو رد کردن من هیچ سو پیشینه ای نداشتم هیچ خلافی تو عمرم انجام ندادم یه ورزشکارم هسم ده سال سابقه بسیج فعال دارم همه تو محله منو میشناسند هیچوقت نگاه چپ به نامحرمی نکردم ولی الان بخاطر چند تا پیام من رد صلاحیت شدم
رفتم اعتراضمم نوشتم که حاضرم تعهد بدم تا اخر عمرم خط یا گوشی نداشته باشم الان یکسال منتظر موندم همه مراحل انجام دادم ولی بخاطر یه پیام یا تماس منو رد کردن میخواستم بدونم فایده ای داره یا برم یه شغل دیگه پیدا کنم با تشکر.

پاسخ ها :

رد صلاحیت استخدام در نیروی انتظامی رد صلاحیت نیروی انتظامی رد صلاحیت در استخدام رد صلاحیت نیروی انتظامی