مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام. راننده پایه یکم هستم اواخر سال 96 به علت بی تحرکی دچار مشکل عروقی، گرفتگی رگهای پا (DVT) یا ترومبوز عمیق رگهای وریدی شدم وتحت درمان هستم و از ناحیه هردو زانو دچار سائیدگی و پارگی رباط پای راست شدم. ایا امکان استفاده ی شرایط از کار افتادگی برای بنده مقدور میباشد. لطفا راهنمایی فرمایید. باکمال تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید تقاضای از کار افتادگی را مطرح نمایید و تشخیص این موضوع با پزشکان کمیسیون های مربوطه است