مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر

سلام. مسافرکشی هستم که مسافر دربستی به مقصد اصفهان داشتم در راه که از قم رد میشدیم مسافر بنده به قصد خرید وارد مغازه ای شد که بخاطر انجام کلاهبرداری و دزدی پلیس امد و من و ایشان را به پاسگاه بردند که در بازرسی پلیس مقداری مواد از ماشین بنده کشف شد.. که همان موقع ایشان گفتند که مال منه.. که بعد زد زیر حرفش، خلاصه الان قاضی به هر دوتامون 50 ماه حبس داده منم سابقه دارم و مدت 21 ماه تعلیق هم هست جالبه که اون بارها اعتراف به مصرف مواد داشته و اظهار کرده که من مسافرم اما قاضی توجهی به این حرفها نداشته .... خواستم ببینم راهی هست که حبس نرم به هر قیمتی که شده

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در این خصوص بدون مطالعه پرونده و کشف نکات تاثیرگذار پرونده نمیتوان اظهار نظر کرد .