مشاوره حقوقی رایگان - مجازات جزای نقدی

با سلام بنده رو به جرم اسلحه کوچک 7 میلیمتری گرفتن البته اسلحه رو از دست بنده نگرفتند و من فقط نشانی اون رو دادم. با قرار وثیقه 400 تومانی تا زمان دادگاه آزاد هستم. با توجه به نداشتن هیچ سابقه ای ممکن هست که جزای نقدی یا حبس تعلیقی بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق بند ت ماده 6 قانون مجازات حمل سلاح و مهمات غیر مجاز شما مشمول جزای نقدی خواهید شد و حبس به شما به احتمال زیاد تعلق نخواهد گرفت و تعلیق خواهد شد