مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازگشت پول واریز شده در دوران دوستی

سلام وقت بخیر .بنده سال 98 با یکی از همکارانم در محیط کار اشنا شدیم و این آقا قصد دوستی با من رو داشتند و من امتناع کردم و ایشون با اصرار و اذیت و آزارشون نسبت به من باعث اخراج خودشون از شرکت شدند و پس از گذشت مدتی من هم به خاطر ایشون که جلوی درب محل کار حضور پیدا میکردند از اون جا رفتم و مزاحمت های تلفنی ایشون تمامی نداشت در جای دیگری کار میکردم که ایشون پس از مدتی ب فکر ازدواج با من افتادند و پیشنهاد از طرف من رد شد ولی اون پسر به خانواده اش گفته بود و خانوادش به محل کار من آمدند و دردسر درست کردند و من از محل کار دوم هم رفتم این آقا به خاطر این که من بیکار بودم و مقصر بودنشون به من گفت سر کار نرو من خرجت رو میدهم و من بیان کردم که ازدواجی در کار نیست 2 و سال خورده ای ماهیانه پول واریز میکردند مبلغ کلی حدود 150 میلیون هست و هر بار میگفتند که من پول رو ازت پس نمیگیرم اما بعد از گذشت چندین سال برج 11 سال 1402 به من پیام دادند ک مبلغ را کلا باید پس بدهی الان تکلیف من چی هست ؟؟ممنونم ازتون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه وجه با فیش های واریزی بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند مبلغ پرداختی را مطالبه کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما با وصول پول از دو طرف ضرر نمودید هم حیثیتتان مورد بازیچه قرار گرفته و هم اینکه باید مبلغ واریزی به حسابتان را استرداد نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی دادخواست مطالبه وجه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مبالغ تادیه شده قابل مطالبه است اقدام نمایید