مشاوره حقوقی رایگان - قسط ندادن کسی که ضامن او شدم.

سلام وقت بخیر. بنده یک سال پیش با شغل رسمی ضامن فردی شدم. البته ضامن دوم بودم. بعد مدت کوتاهی شخص وام گیرنده قسط هارو پرداخت نکرد! بانک بعد مدتی تماس گرفت که باید قسط هارا پرداخت کنم ولی من شغل قبلی خودم رو از دست دادم و حسابم مسدود شده بود. در نتیجه بانک رفت سراغ ضامن اول. و در حال حاضر بانک به ازای اون یکسالی که وام گیرنده قسط نداده، به جای یک قسط دو قسط به مدت یکسال از ضامن اول کسر میکنه. سوالم این هست که آیا بنده به لحاظ حقوقی و شرعی وظیفه دارم که خودم به ضامن به اندازه یک قسط پول پرداخت کنم؟؟ چون از ضامن اول داره دو قسط کسر میشه!!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ضامن اول بایستی از مدیون اصلی(وام‌گیرنده) اقساط پرداختی را مطالبه نماید و شما(ضامن دوم) مسئولیتی در این ارتباط ندارید.