مشاوره حقوقی رایگان - ارث در صورت طلاق پدر و مادر

سلام. خسته نباشید. من دختری مجرد و ب سن 27هستم. خودم نزدیک ده سال هستش ک کارمیکنم و خیلی جاها حتی ب پدرم و خونه، کمک مالی کردم. الان یه مدتیه پدرم زیرسرش بلندشده و مادرمو خواهر و برادر و منو قبول نداره و از خونه بیرون کرده ک برو طلاق بگیر ازم. میگه معتادم و چیزی هم ب شما تعلق نمیگیره. درحالیکه خونه ای ک داریم برادرم و مادرم باهم یه جا کار کردن و سالها قبل خریدن اما متاسفانه بنام پدرم سند زده بودن. میخوام بدونم مادرمو ب حدی عذاب داده ک میگه هیچی نمیخوام فقط منو طلاق بده. میخوام بدونم اگر پدرم و مادرم طلاق بگیرن، منی ک هنوز مجردم و سن قانونی هم خیلی وقته رسیدم،میتونم ادعای حق و حقوق و ارث کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ارث بعد از فوت به شما تعلق میگیرد و نفقه تا زمان ازدواج شما

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
از جهت ارث خیر، انسان زنده وارث بالقوه دارد اما وارث بالفعل ندارد و هیچ کسی نمیتواند از انسان زنده تقاضای سهم الارث کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که پدر شما در قید حیات باشند ارث و میراث محلی از اعراب ندارد.