مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط از سوی وام گیرنده

سلام. بنده یکسال پیش با شغل رسمی ضامن شخصی شدم البته ضامن دوم بودم.
اون شخص قسطاشو پرداخت نکرد بعد از مدتی بانک از من خواست که پرداخت کنم ولی چون شغلم رو از دست دادم و حسابم مسدود بود رفت سراغ ضامن اول. در حال حاضر به ازای اون یکسالی که پرداخت نشده از ضامن اول به جای یک قسط، دو قسط به مدت یکسال قراره کسر بشه. سوالم این هستش که آیا از لحاظ قانونی و شرعی بنده باید مبلغی به ضامن اول بپردازم؟؟؟
چون ضامن اول داره دو قسط پرداخت میکنه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر ضامن فقط میتواند به مدیون اصلی مراجعه کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی به شکل کامل اقدام شده است.