مشاوره حقوقی رایگان - خروج فرزند دختر از پوشش بیمه تامین اجتماعی

با عرض سلام و خسته نباشید. فرزند دختر اینجانب با 13 سال سن تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی من می باشد و به دلیل طلاق مادر فرزندم و اینکه حضانت ایشان با مادرش نیز می باشد دیگر نمیخواهم فرزندم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی من باشد ایا این امر امکان پذیر می باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر فرزند دختر تا ازدواج تحت تکفل پدر بوده و نفقه او بر عهده پدر است و علاوه بر بیمه شما وظیفه پرداخت نفقه را هم دارید