مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

با سلام بنده یک دستگاه خودروی پراید خریداری کردم و در دفترخانه وکالت گرفتم و پول ماشین رو پرداخت کردم بعد از بیست روز رفتم تعویض پلاک گفتند که نیم اتاق تعویض می‌باشد و قابل تعویض پلاک نیست اظهارنامه فرستادم افاقه نکرد و دادخواست فرستادم و وقت دادرسی برایم سه ماه بعد نوبت داده یک ماه هم از بیمه ماشین مونده من چه جوری ماشین رو بیمه بکنم . ضمنا وکالت یه ماه بود که اونم تموم شده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید بیمه نکنید و استفاده نکنید و دادخواست اعلان فسخ و مطالبه ثمن معامله را دنبال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است بیمه نکنید و صرفا خودرو را بدون استفادع داخل پارکینگ نگهداری کنید تا تکلیف دعوی مشخص شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که اقدام به بیمه نفرمائید و تا روز جلسه رسیدگی دادگاه از خودرو استفاده ننمائید‌.