مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد تخریب خودرو

سلام و عرض ادب بنده درتاریخ1402/11/10 یک طرف ماشینم زمانیکه سرکار بودم خطهای عمیقی کشیده شده باپیگیری و دیدن فیلم دوربینی که ازنمای آنور خیابونه متوجه شدم شاگردمغازه داریه که بنده نزدیکش پارک کرده بودم درفیلم کاملامشخصه شخصی که از اول صبح دم مغازه کارمیکنه نزدیک ظهر اومده بغل ماشین و اینکاروکرده .حالابنده فیلم را نشون صاحب مغازه دادم میگه چهرش کامل مشخص نیست ولی درسته دم مغازه من کارمیکرده منم نیرو عوض کردم یادم نمیاد اون کی بوده حالا میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم و باید ازدست مغازه دار شکوائیه پرکنم یاخیر چون طرف کارگرایشون بوده وتنها یک کارگرم داشته از افغانه هم بوده ومن مشخصاتی ازآن ندارم و مغازه دارهم امتناع میکنه ازدادن مشخصات

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مجهول الهویهدمعرفی شود و مغازه دار به عنوان مطلع مشخصاتش نوشته شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تنها می‌توانید علیه شاگرد مغازه‌دار شکایت کنید و این اتفاق ارتباطی با مغازه‌دار پیدا نمی‌کند.